Nazwa forum

Opis forum

#1 2007-11-18 09:36:45

cainpl

Użytkownik

Punktów :   

Sprawa Herbu

No ludziska wiem że na pewno już każdy o tym myśli a więc ja zakładam wątek

macie coś przydatnego czyli jak zrobić Herb

Emblemat dla Gildii ?

Jest to zdecydowanie najtrudniejsza część dla Lidera. Gdyż tylko on to może uczynić . Chcąc zrobić logo dla naszej gildii musimy ponownie iść do Guild Registrar i nacisnąć na odpowiednią opcje dotyczącą loga Gildii . Tam niestety ale musimy sobie wybrać z gotowych szablonów taki obrazek. Po czym przy ukończeniu tworzenia na czerwono będzie nam pisać wymagania co do danego Loga.

Przykładem może być :
9 Skulls of Spite
3 Skulls of Hatred
4 Skulls of Blood
90.000 gold
Jeśli mamy dane składniki , to pozostaje nam tylko zatwierdzić iż to logo będzie dla nas.

skąd  wziąć te składniki ?

Jak już wspominałem może dokonać tego tylko Lider. Tak zwane czaszki zdobywamy w dwóch miejscach. Battle Square Arena oraz Guild Battle Arena . Ten pierwszy oznaczony jest w każdym mieście fioletowym teleportem . Zaś ten drugi znajduje się tylko w Trilgard , Deribelle oraz Tullan . Idziemy na daną arenę i jeśli zobaczymy innego gracza to po prostu próbujemy go zabić . Na tych arenach nie ma kar w postaci PK czy też utraty EXP . Po zabiciu przeciwnika MOŻE LOSOWO WYPAŚĆ NAM CZASZKA , nie jest powiedziane ze przy każdym zabiciu wypada. Im bardziej przeciwnik jest zbliżony do naszego poziomu tym większa szansa iż wypadnie czaszka.

O to zbliżony układ wypadania czaszek.
15 lvl - 34 lvl - Skulls of Spite
35 lvl - 69 lvl - Skulls of Hatred
70 lvl - 99 lvl - Skulls of Blood

mając 20 lvl mogę zabić kogoś kto ma znacznie większy ?

Nikt Ci nie każe zabijać takich graczy , możesz poprzez KOMBINACJE PRZEDMIOTÓW , dostać daną czaszkę !
100 Skulls of Spite - 1 Skull of Blood
10 Skulls of Hated - 1 Skull of Blood
10 Skulls of Spite - 1 Skull of Hatred
Uwaga ! Te proporcje nie działają w drugą stronę tzn iż np Zdobędziemy 1 Skull of Blood to zamieni nam na 100 of Spite , tak to nie działa.

na robaczki na pewno to pomoże

#2 2007-11-18 10:06:11

Yarken

Użytkownik

Punktów :   

Re: Sprawa Herbu

O kurka no to mam duuuuuuuuuzo roboty ..................

#3 2007-11-18 17:15:36

Nema

Nowy użytkownik

Punktów :   

nom yark musisz sie zdeka ruszyc:P

#4 2007-11-18 19:52:55

Yarken

Użytkownik

Punktów :   

Staram sie najpierw dobic do 30 lvl i potem jakos ruszy. Ale nie poganiajcie bo mi tez na tym herbie zalezy.

#5 2007-11-23 08:24:35

Nema

Nowy użytkownik

Punktów :   

yark jak mozesz zapodaj jakies screny z dostepnymi herbami czy jak to sie zwie thx

Stopka forum

RSS